Az aranyszívű kutyus


Az aranyszívű kutyus sajátjaként nevelte az árva kiscicát

Mára sajnos mindennaposak azok a hírek, amikben kidobott, magukra hagyott állatokról hallhatunk. Rengeteg embernek fogalma sincs a felelős állattartásról, arról, hogy a házi kedvencek nem játékok. Az állattartás felelősségteljes döntés, ami egy életre szóló elkötelezettséget jelent. A kitett állatok élete drasztikusan változik meg egyik pillanatról a másikra, és sokszor csak a szerencsén múlik sorsuk jobbra fordulása.

 A képeken látható kutyáról, és kis védencéről az állatvédőkhöz érkezett bejelentés. Egy erdőben látták a kóbor kutyát egy kiscicával.
 
Azt nem tudni, hogy mióta éltek ott, de az állatvédők azt sejtik, egyszerre válhattak meg tőlük. A gazda személyét nem lehetett megállapítani, mert a kutyusban nem volt azonosító chip. Az állatorvosi vizsgálatból kiderült, hogy a kis termetű szuka kutya álvemhes, így tudta a kismacskát sajátjaként életben tartani. Szerencsére mindkét állat egészséges.
 
A kedves páros új nevet is kapott a menhely dolgozóitól. A kiscica a Kate, míg a kutyus a Goldie nevet kapta. Szerencsére a menhelyen csak átmenetileg maradtak, mert egy család együtt fogadta őket örökbe. Így végre rendeződött a sorsuk, és a további életüket együtt, szeretetben, és biztonságban tölthetik.
 
Forrás: ketkes.com
Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »